The Rickshaw Run - del 2.

Här kommer del två! Det verkar inte vara det lättaste att ha och göra med Tuk-tuks. 
 
 Visst får hon mig ännu att skratta.

 The Rickshaw Run - del 1.

Youtubarna Jacksgap deltog för några månader sedan i något som heter "The Rickshaw Run"; en "tävling", men snarare en resa som går ut på att ta sig från ena sidan av Indien till andra, i endast ett par Tuk-tuk-mopedbilar. Med på resan tog Jacksgap killarna med sig några andra youtubare och vänner. 
Efter flera månader av editerande av allt de filmat under resan har de nu äntligen släppt del 1 (av vad jag tyckte de tidigare nämnde skulle bli 4 delar totalt). 
 
Orsaken att jag vill bädda in detta på min blogg, är för att det är just sen sådan här resa som ligger på listan i topp tio av saker jag vill göra innan jag dör. 
 
Det här är äkta äventyr. 
  
 
 Ett självporträtt den nionde december tjugohundratretton.

 Lorde - Team

Det är något med Lorde och låten Team jag gillar starkt. Videon är rå, halvtråkig och verklighetstrogen på ett skumt sätt. Sådär som det är i drömmar - man tror att det är verkligt för att sedan plötsligt vakna upp ur en dröm.  
Låten har ett underbart beat som helt enkelt får en att svänga med (speciellt när trumman börjar slå i början av låten). Texten är som en dikt - aningen obegriplig och svår att få ett fäste om.
 
Men jag gillar låten. 
 
 Allowed to feel.

 
 
 
 
 
 
 Ett litet klipp som får tårarna att rinna och hjärtat att minnas...

 Anni...

 
 Rumplestiltskin?

 
 Tittar på serien "Once Upon a Time" och har en del problem att uttala en karaktärs namn. Rest in Peace Paul Walker

Fast & Furious stjärnan Paul Walker dog i natt i en bilkrash. Riktigt sorgligt, men samtidigt aningen skrämmande att det som gjorde honom känd, tog också livet av honom; snygga och snabba bilar.