Luggade mig själv och gav mig en spark i arslet.

Ingen trög måndag här inte. Bestämde mig för att vara aktiv idag, kanske lite sent påtänkt då jag steg upp så sent som 12 för att börja diska. Dagens lektion blev inställd på grund av att läraren var sjuk. Eftersom jag slöade bort morgonen, fick jag nog av mig själv och kastade mig framför diskhon, drog fram damsugaren och lyckades även byta påslakan och plocka upp i oredan.

Sedan slängde jag ut mig på gatan för att tvinga mig in till centrum och köpa en väggkalender med massiva rutor att skriva upp deadlines, träning (ja jag ska försöka börja på) och annat skolarbete. Samt kunna hålla reda på allmänna sociala tillställningar och alkoholfester som folk påminner mig om då och då, men som jag alltid glömmer bort.

En kalender blev det. En familjekalender rättare sagt. Även om jag tänker fylla alla rutor med endast en persons planer, istället för en hel familjs.

Påsen som kassörskan satte kalendern i var dock snäppet snyggare än kalendern själv, och jag misstänker därför att det är påsen som hamnar upp på väggen istället.

Jag stod också och spetade inne på ett omklädningsrum på Gina Tricot i försök att pröva träningsbyxor och en tränings-bh, som jag sen också gick till kassan med för att punga ut med pengar från mitt intealltförfullakonto. Jag bestämde mig surt inne på omklädningsrummet att ingen någonsin skulle få se mig i den jägar-fläckiga tränings-bh då den fick mig att bli platt som en 7åring. Så valet är att träna hemma bakom igenvridna spelgardiner och låst dörr. Ska jag ut å springa gör det ju inget. Då får en påsig jacka gömma förödelsen.

I kassakön på Anttila med dynvar till soffkuddarna hängda över armen kom jag på att jag länge önskat mig en blandmixer att göra milkshakes med. Efter ett telefonsamtal med pappa om vettigheten kring att köpa en mixer, var valet gjort. Glatt spatserade jag ut från Anttila med en tyngre påse än vad jag tänkt från början.

När jag kom hem drog jag till mataffären och inhandlade massor massor MASSOR med mat att fylla mitt frysfack med. Även frusna bär åkte med i den samlingen. Här ska ju göras milkshakes!
Väl hemma igen drog jag på mina nya träningskläder och drog 50 av alla möjliga styrkeövningar jag kunde komma på och orkade med. Trött och skakig gjorde jag sedan mat åt en vrålhungrig mage och slängde mig därefter på mina halvfula nyinköpta (det billigaste dynöverdrag jag hittade i affären) kuddar som jag placerat i soffan.
Dags att göra engelskauppgifter.

Hur var er måndag? Min var tung. Men jag är så förbaskat nöjd över mig själv, trots att det är en motig ångestmåndag.
Ha de gött!

 

Fattar inte att jag köpte en Elvis Presley-kudde. I affären verkade det som en kul idé. Nu slår jag mig för pannan. 


Kommentarer Från Er Läsare
Fatma

nice kuddar :)

2013-02-19 / 22:29:38
BLOGG: http://fatmas.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo