Totalt passande... eller hur?

Vad hände på Fagerö? Var det kul? Hur gick förfesten? Hur blev dagen efter?  
      Dessa frågor kan jag inte svara på...det blev aldrig någon förfest, inget Fagerö och man kan inte kalla något "kul" för tillfället. 
      På lördagen ungefär vid skolavslutningens slut började jag få lite magont. Jag tog en värktablett när jag kom hem och sov lite. Lite bättre kände jag mig efteråt, men värken kom tillbaka efter en stund och blev då också värre. Jag fick helt enkelt ställa in hela kvällens festande efter en hel del tårar... 
      Mamma och jag drog iväg till Vasa sjukhus eftersom vi ändå inte hade något annat att göra för att få kvällen att gå. Värken blev värre, så det var bog bra att åka till Vasa.  Tur var det (att jag åkte till Vasa) eftersom det efter lite undersökningar visade sig att jag hade blindtarmsinflammation.  Så kul då. Nääää...
    Efter en hel del väntande åkte jag in på operation.  Fick ligga kvar på sjukhuset till kl 8 på kvällen på söndagen.  Ganska tråkigt. Det fanns bara svergies 4:an och svt1 på tv:n. 
   
     Äntligen hemma. Ska ta det lugnt i två veckor. Inte lyfta något tungt. Lyksele klassresan får jag helt skippa. Ännu lyckligare blir jag. (Absolut inte)
   Nåja.. det finns inte så mycket att haka upp sig på längre.

       Ha det gött// Malin.
 





Kommentarer Från Er Läsare
Leila =)

oj, stackars tieg! :( Krya på dig! :D

2009-05-31 / 21:19:43
BLOGG: http://leilaah.blogg.se/
Tobo

VA!!?!! Kommer itt du mie:(.....jävligt synd

2009-06-01 / 00:16:54
Ingmar R

Allt var ju inte bra med detta! Men bra att operationen gick bra. Det goda med dettta allt är att har du ont i magen igen så vet du att det inte är blindtarmen i alla fall! (Samma för mig).

2009-06-01 / 08:51:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo