Åhå! En "blog award"..?

Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det här, men den som ställde mig frågorna kallade det på sin blogg för en "blog award", så då får väl jag också kalla det för det. 
 
Detta är alltså fem frågor som en bloggare skickat efter att hon svarat på fem andra frågor från en annan blogg. Ni aktiva bloggare kanske har en aning om vad detta handlar om... inte jag dock. 
 
Nåja. Frågor är väl kul att svara på. Men jag är nog lite för trög för att orka komma på några nya frågor att klicka vidare åt fem andra bloggare. 
 
Men svar på de frågor jag fick, det ska jag i alla fall kunna skita ut. Så nu kör vi. 
 
 
Vilken är den bästa månaden på året, och varför?
 
September kanske. En perfekt ridsäsong. Inte för varmt, inte för kallt. Såklart har jag också lust att nämna alla sommarmånader, men eftersom min hästabstinens råkar vara så förbaskat påtryckande just nu så väljer jag september. (Jag har inte träffat en häst på två hela månader.)
 
 
Om du tvingades flytta till ett annat land, vart skulle du flytta och varför?

Kanada. Det är nästan USA, men ändå inte. Jag har fått för mig att Kanada ungefär fungerar som Finland, samt att väder och vind är ungefär det samma. Jag lider inte av Finlands väder, så jag skulle nog kunna tänka mig ett sådant väder men i lite häftigare natur med grymma landskapsvyer. Om inte Kanada, så Australien. Men jag är lite rädd för dödande djur. Jag har på känn att jag skulle ha oturen att bli biten av en ful spindel och dö på kuppen. 
 
 
Vad finns högst upp på din önskelista just nu?

En häst en häst en häst en häst en häst en häst.... Jag antar att ni börjar förstå min hästabstinens. 
 
 
Teater eller film(bio)? Gärna med en motivering.

Jag skulle vilja säga teater, men jag har upplevt alldeles för få teatrar för att jag ska våga påstå att jag gillar teater mer än bio. Att se klassikern  Oliver Twist framföras på en scen via youtube kan knappast räknas.  Vem kan säga emot att se Inception på bio första gången? Eller Titanic! 
 
 
Vad ser du mest fram emot just nu?
 
Att mitt liv ska ta en JÄTTEINTRESSANT vändning! Att jag plötsligt vinner på lotto (utan att ens köpa en lott), eller att någon köper en häst åt mig och lovar att jag aldrig ska behöva stå för dens kostnad under tio år framåt eller att typen man dreglat efter i ett x-antal år plötsligt fattar vinken och börjar dregla tillbaka, eller att någon trycker en hund i famnen på mig och säger "Ta den! Jag vill inte ha den! Jag betalar dig om du behåller den!", eller att jag även detta år lyckas krafsa åt mig ett sommarjobb...men att det den här gången kanske skulle ha något att göra med vad jag studerar, eller att jag plötsligt får världens inspiration att börja måla igen! 
 
Vem vet.....vem vet. 
 
Men jag ser verkligen fram emot den dagen då jag får flytta ut ur min nuvarande 17,5 kvadratmeters lilla fjuttlägenhet. 

Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo