Det er for vildt.

Jag behövde en hel del småsaker. Ni vet, saker som försvinner när man städar eller inte städar eller när man reser av och an och glömmer det på fel ställe, eller också bara försvinner som om det hade ett eget liv och bara bestämde sig för att fly för livet. 
 
Så tack Stephanie för att du visade mig till Tiger. Tiger är en (dansk?) affär som säljer just sådana saker; saker som förvinner. Allt mellan häft, ögonbrynspincetter, tejp med underliga texter, vispar, sockor, telefonladdare, take-away-muggar med skumma mönster...ja i princip allt du kan tappa bort. Priserna är jämna. Aldrig att du ser summor som försöker lura ditt öga med "jag är billiagare än vad jag ser ut" och därmed är 9,95 istället för 10. Tiger är dessutom otroligt billgt. De flesta prylar kostade mellan 1-5 €. Jag tror inte jag märkte att något var dyrare än 15 € (vilket var en snygg tvättkorg i vävt trä [?]).
 
Tejpet och telefonskalet (på bilderna nedan) är jag galet förälskat i. Det fanns också i rosa med texten KÆRLIGHET, men den här gången blev det "Det er for vildt"
 
Gissa om jag släpade hem på allt som jag gått och suckat över den senaste veckan på grund av dess oexistens och frånvaro.
 
Tack Tiger. Tack Steffe. 
 
Sedan hittade jag byxor på mindre än 10 minuter från JC, samt en tröja som jag knyckte med mig i farten mot provrummet. Boken "Uglies" av Scott Westerfeld köpte jag igår från Akademiska Bokhandeln för att göra något annat än sitta vid datorn om kvällarna.
 
.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo