Tusch.

När jag städade igår så hittade jag mina aldrig använda ProMakers-tuschpennor! Jag köpte dem för kanske en eller två månader sedan. Vid tiden som jag köpte dem så ville jag börja teckna igen, men jag ville prova något nytt. Detta slutade med att jag köpte 4 nyanser av grå/svarta ProMakers-tusch från Stockman, men sedan aldrig vågade använda dem. Slutligen försvann de i oredan i rummet.

Ni vet ju att tusch inte går bort. Har du dragit ett streck så kan du inte ångra det och sudda eller klicka "undo" någonstans. Det var antagligen därför jag inte vågade använda dem. Det värsta vore om man satt och tecknade i timmar och plötsligt drar ett streck på helt fel ställe och förstör hela teckningen. Det skulle just vara typiskt mig. Inte så konstigt att jag har hållit mig till blyerts, kol och akvarell.

Idag bestämde jag mig. Nu fan. Nu ska vi klotta. Så drog jag ut skrivbordslådan och letade fram första bästa papper jag hittade med ren baksida. Spela roll vad det var på framsidan. Jag skulle ju bara klotta.

Min första tuschteckning slutade såhär:

 

Jahap, tänker man då. Här har man klottat sin första tuschteckning på ett dubbelvikt halvskrynkligt skolpapper som jag hade tänkt kasta sådär i efterhand.

Jag som t.o.m blev ganska nöjd. Bevisade för mig själv att det visst är kul att klotta med tusch, dock kanske inte på skolpapper. Håller man teckningen mot ljuset så syns all text igenom; "Mediekulturen i Finland, Frågor att besvara under lektion 1...".

Kul.





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo