Alla dessa drömmar.

Nu menar jag inte drömmar som i "jag drömmer om att bli miljonäääär..." utan nattliga drömmar t.ex mardrömmar. 
Jag har den senaste tiden haft riktigt konstiga drömmar som gör mig riktigt förvirrad när jag vaknar på morgonen. 
 
Här är korta sammanfattningar av några konstiga drömmar: 
 
   - att jag befinner mig i ett slottsrum (slott utav hogwarts slag) och att jag vet att jag har bott där i några dagar och att jag är påväg att packa och flytta därifrån. Plötsligt går det ett alarm om att alla i byggnaden måste ut p.g.a att det är "ghost-time!". Såklart är alla nadra skitsnabba och jag sist. Medan jag står och jämför min en kramisdjursälg med en annan likadan och undrar vilken som faktiskt är min, så dyker det ur tomma intet upp två skyltdockor. En står lutad mot mitt skrivbord, medan en annan har placerat sig på en stol. De sitter helt stilla tills jag tittar på dem och undrar vad fan de gör i mitt rum. Då vänder de båda på huvudet och stirrar med sin toma blick på mig. Jag blir såklart livrädd och vaknar. 
 
   - jag vet att jag befinner mig i lägenheten som jag hyrde tillsammans med 5 andra för två år sedan. Dock ser inte lägenheten alls ut som den vi bodde i gjorde. Den är riktigt sjabbig och påminner om ett horhus. På något sätt är den i samma byggnad som högstadiets teckne-sal. I alla fall.... lägenheten är fylld med festmänniskor och de flesta av dem har jag ingen aning om vem de är. Plötsligt dyker Tom Fletcher (en av sångarna/gitarristerna från McFly) upp. Han är stupfull och sitter i en sliten soffa och försöker stöta på mig och erbjuder sin famn att sitta på eftersom alla andra sittplatser är tagna. Jag är jättetrött och sätter mig i hans famn och får en puss på kinden. Då frågar jag honom irriterat var han har lämnat sin fru/flickvän då jag råkar veta att killen har gift sig.  Haha....
 
 - Jag är SPINDELMANNEN (igen...detta händer ofta) och har nästan inga krafter över huvudtaget. Jag har inget spindelnät, i alla fall har jag inte kommit på det. Jag är i desperat behov av att fly från vakter och polismän. Jag klättrar upp efter takkanter och stegar, men blir ständigt fasttagen. Plötsligt träffar jag en gammal städare som av någon konstig anledningen der mig som jag är (spindelmannen). Han ger mig några visa ord och ger mig de krafter jag behöver för att göra världens högsta skutt upp till en takkant. 
Drömmen slutar med att jag klättrar på det stora skyltfönstret till Engelqvist blommor. Och känner hur krafterna försvinner och jag bara glider som en idiot nedför fönstret.
 
 - Det är villaavslutning och jag har precis kommit från stallet för att skynda mig till en stor campingstrand full av sommarstugor och campingstugor. Där är fullt med männsikor som om det var värsta festivalområdet. Jag är i behov av en dusch eftersom jag är skitig och luktar häst. Jag springer till campingens allmänna duschar och stormar in i flickornas dusch. Där står Justin Bieber. Smått förvånad men stressad försöker jag fråga honom om han skulle kunna tänkas dra därifrån för att jag ska duscha. Killen är riktigt jäkla envis och sätter sig på tvären. Han ska nödvändigtvis sitta där hela kvällen. Jag blir snabbt irriterad och börjar gräla med honom. Till sist kommer jag på att vi borde ha några bekanta som har sin sommarstuga i närheten. Jag springer dit och frågar våra bekanta, men precis som mr Bieber sätter sig de också på tvären. Jag springer tillbaka till de allmänna duscharna i hopp om att lillskiten skulle ha gett sig av. När jag kommer dit märker jag med stor irritation att så inte är fallet. Justin Bieber sitter fortfarande där. Han skrattar när jag kommer tillbaka och undrar om jag inte har fått duscha ännu. Vi grälar riktigt grymt och jag vaknar upp störtförbannad. Fan vilken jobbig person Justin Bieber var. 
 
- Jag är mitt inne i spelet Red Dead Redemption och jagar hästar och blir påskjuten av laglösa. Jag rider förbi något som ser ut som Loch Ness sjön. Plötsligt ser jag Loch Ness-monstret. Sedan får jag veta att detta inte är något monster, utan en rymdraket. Jag får veta att jag ska få åka till rymden och hoppa från rymdraketen. Konstigt nog går rymdraketen att skruva ihop precis som halsen på en damsugare och den är varken jätte tung eller stor. Dock så pass stor att tre personer ryms in (i en damsugarslang????). Det blir jag, en klasskamrat och en riktigt skäggig norrman (Thor Heyerdahl???) som får äran att åka till rymden. Vi ska välja rymddräkt. Det finns fyra modeller. Tre av dem är modeller gjorda för män, vilket betyder att jag blir tvungen att välja den enda kvinnomodellen som finns. En riktigt hemsk dräkt med en hel-jäkla-massa-fula blommor på. Mormors-mormors-mormor-style. Jag är plötsligt jättehungrig och ser att min klasskamrat står och äter på en smörgås. Jag snattar smörgåsen i från honom och lägger benen på ryggen och springer med honom hack i häl. Då vaknar jag. 
 
 
Det finns ju ofta en anledning till varför man drömmer det man gör. Man kanske har råkat se en spindelmannenfilm, eller läst en McFly-biografi, eller tittat på folk som hoppar från rymden, men samtidigt så har man såå lite makt över i vilken ordning saker och ting dyker upp i drömmar. Dock alltid lika roligt att se sedan, bara det inte blir till mardrmmar. 
 
 
Var ju tvungen att sätta hit någon bild. Tyckte det skulle passa fint med den här.
Tom Fletcher i en rutten soff-stol. Inte full som i drömmen dock. Hagel & snö

Det har både snöat och haglat idag. Jag vet inte om jag ska gilla det eller inte...
Åh kära McFly! Ni gjorde min dag!

Jag vet inte om det bara är för att jag just nu sitter och läser "McFly - Unsaid Things" (en biografi av bandet McFly) som jag är så otroligt in i vad de hållit på med och vad de håller på med just nu. Jag blev såå lycklig när jag såg att de nyss släppt en musikvideo till deras nya singel "Love is Easy". Låter väl aningen cheesigt, men vadå? Det är McFly! De kan framföra vilken låt som helst och ändå göra det till en succé i mina öron. 
 
 
Blev också väldigt lycklig för den orsaken att de släppt det elektriska soundet från förra skivan. Gillade inte riktigt det, då jag bara älskar det faktum att de utan en dj/syntist kan göra en så ren och underbar musik. 
 
Nu är tillbaka med sitt underbara sound och jag FULLKOMLIGT ÄLSKAR DET!
Väntar på att de ska släppa album!
 
Jag lovar att jag ska skriva en rescenssion om deras biografi efteråt. Just nu kan jag inte släppa boken. Den får mig att skratta så att magen vänder sig. Nu ska jag återgå till att läsa. 
 
Ha de gött. 
 
 Soppa!

Det skulle ha varit lättare att göra korvsoppa, räksoppa eller varför inte något så lätt som ärtsoppa. Men utan recept av någon nobelmiddagssoppa så kan man väl påstå att jag lyckades göra en riktigt bra soppa. Dock har den bara en smak, och jag kan lova dig. Den smakar inte god; ångest.

Nu ska jag tugga på chips titta på serie och hoppas att smaken av soppan försvinner.
Halsen bränner och molnen kastar tårar på fönstret.

Ligger i sängen och rullar runt i hopplösa tankarnas värld. Halsen bränner. Förkylning på gång kanske?
Jag skypade med Azra i Frankrike igår. Sedan gjorde jag absolut ingenting. Om man kan kalla det för inget - att man rastlös tassar/dansar runt på golvet mellan soffan och köket till låtar av Taylor Swift samtididigt som man då och då stoppar i sig havrekex doppade i nutella - då gjorde jag inget igår. Låtvalen var medvetet. Ibland blir man bara väldigt tjejig och måste få låtsas att man har ett underbart liv och att saker som "Love Story" faktiskt händer.
 
Men efter ett par låtar tröttnar man och lyssnar hellre på realistiska låtar som Ed Sheerans "A-Team". Bättre att ta sig i kragen och göra något så man inte hamnar på gatan. 
 
Kvällen slutade igår med att jag skulle se Criminal Minds. När episoden var slut låg jag och stirrade blankt ganska länge på skärmen som om och om igen spelade samma Criminal-Minds-theme i väntan på att jag skulle klicka någonstans och uppmana skivan att göra något. 
Jag är inte säker på om jag somnade, eller om jag helt enkelt låg där i ungefär fyra timmar och stirrade på skärmen. Plötsligt var klockan 4, mitt i natten.  Ojdå. 
 
Det var också då som jag kände att halsen var sandpappertorr. Som alltid vid sådana symptom fick jag panik och kastade in något för att kanske undanfly en förkylning. 
 
 
 
 
 
 Söndag.

 
Söndag. Jag kräver inget utav söndagar, vilket oftast leder till att jag spenderar dessa med att sitta i sängen och glo. Det var väl bara det jag ville ha sagt idag. Det kryllar!

Azra påstod att hon inte skulle uppdatera mig med några bilder från Frankrike om jag inte skärper mig och börjar uppdatera min blogg. 
Jag lovar inget Azra, gällande bloggen alltså. Den börjar rinna ut i sanden. Antingen har jag absolut inget jag vill säga eller skriva om, eller så har jag helt otroligt mycket i huvudet så att det nästan svämmar över. Men det som då får mitt huvud att svämma över är saker som jag inte vill skita ut på bloggen. 
 
Det kallas privatliv. 
 
Just nu händer det så otroligt mycket, eller så händer inget alls. Huvudet är oavsett överbelastat. Mina stackars kompisar får stå ut med mitt blåsande hösthumör. 
 
Dock kan jag ju berätta att jag idag fick en vuxenpoäng, för att jag på egen hand fixade tandläkartid till en privattandläkare och nu är den jävla ståltråden fixad i underkäken. Där satt den. Kunde inte vara lyckligare över min fina lilla poäng. Att de inte kunde svenska på tandläkarrmottagningen störde jag mig inte så hemskt mycket på. Teckenspråk och engelska. That's the shit. 
 
Vad annat kan jag "skita" ut på bloggen idag? 
Att jag kanske har blivit laktosintolerant? I alla fall är jag allergisk mot något, eftersom magen pratar taiwanska och grötig ryska om vartannat. Härligt härligt.