Mhahahahahaww!

Tänk vad roliga bilder man hittar när du egentligen bör göra något mycket viktigare.

 

 

 
Vaken sådär extremt tidigt.

Vaknade halv 7. Sitter och skriver på en uppgift. Så går det när man vägrar skriva på kvällen.
Det dåliga med att vara rebell. Go' morgon alla barn!


Buäääähhhhhh.....
Min halare!

Jag tror knappast att andra länder sysslar så mycket med halare som vi i Finland gör. Min studielinje inom media har röda halare. Jättefina! T.ex Azra som studerar International Business (företagsekonomi) har gula halare, vilket gör att de ser ut som jättekycklingar.

Har lite brottom med att hinna sy några märken till halaren, så jag drog fram min permanenta tygpenna och klottade dit lite meme-ansikten.


Innan jag började rita.

 


Bitch Please! Trolling i bakgrunden i datorn som nästa utmaning.

Done!
Chillin'

Whoop Whoop! I'm back!

Jag har allvarligt talat försökt göra detta inlägg i 3 dagar nu. Jag ger alltid upp när bilderna ska laddas upp.

Det var så förbaskat länge sedan jag bloggade sist. Vad lovade jag er då? Jo, bilder från Stockholmskryssningen.
Gissa vad?

Vad?

Jag shoppade absolut inget i Stockholm, förutom en god biff för endast 49 kronor. På båten blev det en hel del godis, chips och en del mjölk av olika smaker. Jag hade med mig min lilla digitalkamera och fotograferade en hel del både på båten och i Stockholm.
Båtbilderna är så pass intressanta att jag tror att de får stanna kvar i kameran. Ovisade för resten av världen.
DONE!! Nu tänker jag inte ladda ipp fler jävliga stockholmsbilder. Nätet kapar 98% av gångerna som jag ska ladda upp bilder!!!!! ÄÄÄHHH!!Ståkkhålm

Jag sticker iväg med båten till Stockholm idag på eftermiddagen med en gäng av klasskamrater. Det ska bli underbart roligt att få se något annat än Helsingfors för en gångs skull. :)
Hör av mig igen på torsdag kanske... :)
Ett sätt att vakna på.
Att ständigt vänta på sin högsta dröm.

Det finns inte ord för att beskriva spänningen som byggs upp efter så mycket väntan. Ibland får man fundera om ordspråket "om man väntar på något gott, väntar man aldrig för länge" stämmer. Vad händer om man verkligen väntar för länge? Blir det som utblandad saft med för mycket vatten? Finns smaken kvar av det man faktiskt väntat på?

Runt omkring ser man folk som inte väntar alls, eller endast väntar under väldigt kort tid för att sedan få en liten kick av lycka när allt går som det ska. Min lycka är långvarig, och det bästa är att jag inte ens nått den än. På samma gång är det det sämsta. Varför vänta?

Jag hoppas på att inte behöva vänta länge till. Högst ett par år. Det sprattlar i magen av förväntan. Jag känner mig som 7 år igen. Tanken på att drömmen snart är min. Det finns risk för sprängvarning den dagen det är dags.

Jag är äldre en 7. Jag vandrar inte på gröna ängar längre. Baksidorna visar sig oftare än när man var ung. Optimismen gör mig inte rik och det är inte jultomten heller.

Jag väntar på lugnet efter stormen. Stormen som härjat sedan jag började drömma. Mina fingrar kan nästan känna de varma utandingarna från det som en dag blir mitt. Det känns som en hopplöshet att jag inte vet hur framtiden ser ut. Den kan vara ljus, kanske guld, men den kan också vara kofläckig, mörk eller nästan svart.

Det är bandet som räknas. Bandet mellan framtiden och mig. Jag litar på framtiden, att den förgyller mitt liv.

Jag tar ett andetag och andas ut. Snart. Alldeles snart. Jag lovar mig själv.

C20_large
Dags att se dagens avsnitt av ponnyakuten.När man vill sparka i skräpkorgen under diskbänken så att allt äckligt flyger ut och sedan bara gå därifrån.

Jag vaknar. Kollar telefonen för att se om den slocknat. Om den gjort det ligger jag illa ute. Klockan kan vara vad som helst. Nej. Där står "batterinivå låg" fortfarande, men den är inte död. Klockan är 7.30. Fan. Jag kan få sova en timme till ännu. Vågar jag? Tänk om telefonen slocknar före den bör väcka mig? Jag kan försöka mig på att hitta telefonladdaren nu när det är ljust, eftersom jag inte hittade den igår kväll. Jag letar lite. Hittar ingen laddare.
Kryper ner i sängen igen. Håller mig vaken.
Av någon konstig anledning börjar "Mössens Julafton" spela i mitt huvuvd. Nej nej nej! Byt låt! Byt låååt!
Lyckas inte.

Telefonen ringer. Jag vaknar. Åh härregud! Jag somnade! Tack gode gud att jag vaknade och att telefonen inte slocknade! Drar av mig pyjamasen och vinglar in mig i en handduk. Skönt att få ta en dusch efter 3 dagars oduschande. Kommer in i duschen. Hänger upp handduken. Borstar igenom håret. Usch vad äckligt. Som sagt. Brabra med en dusch. Vrider igång kranen. Var är vattnet??!!!
Fan fan fan fan fan fan fan. Byggarbetarna har börjat med några nya lägenheter i samma hus. Igen. Jag har hört borrmaskinerna. Därför är vattnet avstängt. Såklart. Jag vill flytta ut. Nu.

Jag är törstig. Har inga juicepaket kvar. Och inget vatten.
Irriterad går jag in på min rum och letar upp en mössa att dra ner över mitt vackra Gollumhår.
"Mössens Julafton" spelar i huvudet.

(Bör jag tillägga att jag har sjuk mage på grund av kvinnliga orsaker?)

Ha en bra dag.

 


Hittade ett klistermärke upplimmad inne i bussen för några dagar sedan. Passar perfekt in på min dag.
Är vaken.

Det var fest i lördags. Grym fest! Sov över hos Steffe. Vaknade med en huvudvärk, som om någon slagit en hammare i huvudet ett flertal gånger. Det blev en serietittande dag. Skins för hela slanten.

Jag har lovat mig själv att åka och arbeta imorgon. Vi får se vad som händer.

Och just det. Det var ju det jag skulle säga också. Jag halkade idag för första gången den här vintern. Skulle springa ikapp med en buss. Bromasade lite för hastigt och vurpade omkull precis vid bussdörren. Chauffören flinade. Armbågen fick sig en rejäl smäll, men vad gör det? Jag satt och småflinade hela vägen hem på bussen åt min fina vurpning.

Tumblr_ln9flxc6yb1qlce5no1_500_large
Så var det fredag då.

Jag förstår inte vart gårdagen försvann, den gick jättesnabbt. Även om jag slutade skolan vid 12 tiden så var jag inte hemma förrän 6 tiden på kvällen. När jag äntligen kom hem så fastnade jag vid tv:n och playstation3 eftersom jag fått låna ett nytt spel av en klasskamrat, och det var meningen att jag bara skulle testa det i går kväll för att se om det var kul. Jag satt till klockan 3 på natten och spelade det. 3 PÅ NATTEN!!! Härrejösses... Vart försvann tiden?

Spelet heter "Skate.". Skitkul. Jag kommer att bli tvungen att köpa mitt egna Skate-spel efter att jag lämnat tilbaka spelet. Eller så är jag bara du mmed min klasskompis och alfdrig lämnar tillbaka spelet. Nej, nu får jag väl ändå skärpa mig.
Bäst vorde det för mig att lämna tillbaka spelet genast, så att jag inte sitter uppe till klockan 3 de följande nätterna.
Åhåjdå!

Jag vet inte om det är bussarna som gör det, eller om jag bara var jäkligt trött idag. Jag blir alltid lika trött av att sitta på bussen i mer än 20 minuter. Idag blev jag så trött, att jag föll pladask på sängen när jag kom hem och somnade. Även om det inte alls var vad jag skulle göra.He said "No more XML"!

 

WOHOOOOOOOOOOO!!! AAAAAH YEEEAHHH!!!!

 

http://alltheragefaces.com/img/faces/jpg/angry-desk-flip.jpg

 

 

 

 

Fick ett klagomål av tant Azra att jag hade fel bild. Så jag sätter väl dit hennes förslag då också.

 

http://3.bp.blogspot.com/-6RWE6iEodP0/TYpU3wkPHzI/AAAAAAAABTU/2M4HO_SY0ic/s400/Aww-Yeah-meme.png
Bäck tu Helsinki.

Idag åker jag tillbaka till Helsingfors. Denna gången blir det att åka buss. Jag har ingen aning vad jag ska göra i 6 timmar. Se på film? Datorn håller väl i några timmar antar jag.

Springer just nu runt i pyjamasbyxor och vått hår, då jag nyss tvättat håret. Som vanligt vet jag inte i vilken ända jag ska börja med packandet. Kläderna först? Eller elektroniken? Borde jag ta med gitarren? Å just det ja. Mamma har gjort en hög med makaronilåda och köttbullar, vilka jag också ska släpa ned till Helsingfors.

Jag hittade min gamla Canon PowerShot ovanpå spisen i vardagsrummet. Funderar på att snatta med den. Den är ju faktiskt min, även om mamma och pappa blir utan kamera då.


Ett jag med trassligt hår och utan smink. Vad gör man inte för sin blogg?
Vinter pinglan
Sticker ut med systern och kameran.

Här ska det fotograferas.