River Phoenix är snart klar för akvarellklottandet.

Knappast var det någon som såg vem jag tecknade av från förra skissen som jag visade. Mamma trodde att det var prinsessan Stephanie av Monaco från 80-talet. Inte vet jag. Kanske såg hon ut som River Phoenix. Måste googla henne senare.

Orsaken till att jag ritade av River Phoenix var att jag av någon slump trillade över en film från 80-talet på youtube där just killen var med. Genast var jag tvungen att googla killen för att se hur han såg ut i dagens läge. Det jag upptäckte vid mitt googlande var att River sorgligt nog dog (1993) vid 23 års ålder av en överdos. Snabbt fick jag även veta att han var äldst av syskonskaran Phoenix dit även den 4 år yngre (Oscar-nominerade) brodern Joaquin hörde. Det är sorgligt när världen förlorar bra skådisar och ännu sorgligare är det att vi inte fick se mer av just denna skådespelare.
River Phoenix skulle ha varit med i filmen "Interview with the Vampire" och därmed spelat mot Tom Cruise. 1994 kom filmen ut, utan River. Tom Cruise lär ha sagt: "I'll miss never having the opportunity to work with him."

Jag blev så tagen av vad som hänt River att jag kastade mig över blocket och bytte ut arbetet på en Zac Efron till River Phoenix. Så mycket intressantare.

 

 






Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo