Glad morsdag mamm!

Glad mordag alla mammor!  Idag har det varit en bra dag. Jag fick hem alla mina saker från Norge. Och nu har vi städat ur alla påsarna där sakerna varit.  Alla undrar säkert.. vadå Norde?   Jag drar hela saken hastigt.

Jag har varit i norge i nästan ett halvt år och jobbat som aopär hos moster. Men jag kom hem någon gång i januari fabruari.. kommer knappt ihåg.. nåja.. jag kom hem.. men fick inte alla saker med mig. Så dom kom nu istället :)
Har sprungit av och an och provat kläder hit och dit. Jag går mamma på nerverna. Jag har fortfarande inte städat opp mitt rum. Många saker ligger i sängen. Jag slår nästan vad om att jag inte kommer att städa rummet klart. När jag går och sover kommer alla sakerna i sängen att bara hastigt åka ner på golvet. = galen mamma.

Och eftersom det var alla mammors dag var vi till mormor och farmor en sväng.  Hos mormor träffa vi också två av mina morbröder och en av mina mostrar, Marita.  Marita hade varit till USA och hälsat på min kusin och hennes lilla son över julen så moster kom hem med några kläder till oss. Jag fick en topp och en kortärma.  Min bror fick en snygg t-shirt som enligt min kusin i USA var väldigt poppis bland universitets eleverna. :)  Provade den t-shirten jag med.  Kanske jag går och snor den av min bror. Slår vad om att han inte använder den. Han är inget för kläder.

Sätter opp några bilder från idag. :)  

                                                               


Dagens låt:  


Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo