Ibland...

...blir jag bara så arg.

Sådär. Så är man optimist igen. Eller?
Dagen började ju inte så bra. Men den slutade bra. Om jag inte hinner vara med om nåt skit ännu nu då ikväll.

Jag hade inte det bästa slutet på min födelsedag igår. Men vad kan jag göra. NOTHING.

Jag måste bara säga det. Måste. Bara så att folk ska förstå.  Vem vill bli kallad dålig för något man utövat halva livet?
Så... nu var det sagt. Jag är inte arg. Bara lite förbannad.

Annars idag har jag haft det riktigt bra. Jag var på ett lite äventyr med Azras kamera idag i en timma och 45 minuter.  I allafall var det så länge som Azra övade med en grupp till avslutningen imårgon. Medan skulle jag vänta. Men jag orkade varken sitta vid cykelställningen eller vid gungorna och vänta. Så jag tog min cykel och azras kamera och drog iväg på ett litet äventyr. Först cyklade jag iväg och kollade på en ny häst som kommit till ett stall här i närheten. Den var väldigt vit och fin. Sen en bit ifrån så fanns ändå Tumppu och Coffer så jag drog dit och hälsade på dem. Fotograferade några bilder av dem. Azra kommer nog att fundera var f*n jag har varit med hennes kamera. Sedan drog jag tillbaks till skolan där Azra var. Men när jag kom dit och kollade på klockan, så hade det bara gått en halv timme. Så jag hade jätte mycket tid kvar. Jag cyklade iväg till ett stall som ligger nära skolan och kollade på min älsklingshäst som jag inte sätt på såå otroligt länge. Jag vet inte vem som rider och sköter hästen nuförtiden. Men det var skönt att få se henne igen. Om ni undrar vem älsklingshästen är så är det inte så svårt att luska ut. Det är ju hästen högst opp på bloggen min till vänster.

Ojoj... vad mycket man skrivit plötsligt.

Azra och jag drog sedan iväg till pizzerian och åt. Sen hem till mig och kolla film. Filmen hätte Holiday och var otrooligt bra. Jag gissar att Azra skulle skriva en recenssion till filmen. Det sa hon iallafall. Så folk som vill läsa om filmen kan gå in på Azras blogg.

Azra! Jag litar på dig nu att du skriver en recenssion. Annars lurar jag ju folk.

 > Azras blogg <

Hade gött guys!

                           Favorit pollen
                        


Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo