Movies around my head

Jag har kollat många filmer på senaste tid. Bara denhär veckan och förra veckan har jag säkert sammanlagt sett 10 filmer.  Jag är ett filmfreak nu. Visst kan man räkna mig till dom nu?

Iallafall. Ikväll blev det ingen ridning så jag bestämde mig för att se en film. Men vadå för film. Det kändes som om jag hade sett så många filmer redan.  Vilken stod på tur? Om jag skulle gå in på R-kiosken och föröka hitta en film som jag inte sett , så skulle det vara ganska hopplöst. Jag har sett alla, förutom skräckfilmerna. Jag är verkligen inget för skräckfilmer.  Och inget för actionfilmer heller.  Nåja.. då har jag ju redan ett antal filmer jag inte sett.. . men jag vill heller inte se dem.

Jag vinglade runt på några bloggar och fick syn på någon som hade sett filmen Elizabethtown. Den filmen blev det.
Det blev kvällens film.

Om jag skulle få säga mitt så var den egentligen heelt underbar för min smak just ikväll. Det hände inte allt för mycket för att mitt lilla minne skulle få in det nu när skolåret snart är slut och allt.

Perfekt film för en kväll som denna. jag kan bara säga I loved it! 
Jag vet inte varifrån jag har hört det. Men en liten fågel har någon gång viskat mig i örat att den filmen inte är värd att se, för att det händer så lite i den.  Den lilla fågeln kan bara dra dit pepparn växer.
Nåja. Smaken är som baken. Delad.

Jag tänker inte skriva om vad filmen handlar om. Det får ni nyfikna själv ta reda på.  Det är filmen värd. 


                     

Kommentarer Från Er Läsare
Sweet 16´s blogg

underbart värre :D

2008-05-27 / 22:52:35
BLOGG: http://performance.blogg.se/
Azra

Lang sedan ja ha sitt hande filmin, så ja minns itt mytjy oåv an.. måst skoå an pånytt, vort så glad oåv tina kommentarer om an så :P

2008-05-28 / 14:40:13
BLOGG: http://azrich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo