Running Free

Att bara se hästar springa fritt gör en att vilja ha fyra ben och springa lika fort som dem. Eller rättare sagt. Man vill bli häst för en stund. Dessutom tror jag att jag har fått en till favorithäst. Söta, bitska , envisa lilla Christoffer. Ja faktiskt heter hästen så.  Min kompis Jessica som äger de två söta hästarna Tulilento och Christoffer är lyckligt lottad. Vi försöker komma på ett lämpligt smeknamn till Christoffer. Men vi har inte lyckats ännu.  Och dessutom vet hon inte ännu om hon ska behålla Chrstof.  hon har honom bara på prov ännu. :) vi får väl hålla tummarna.

Fotade en massa bilder igår då vi släppte ut hästarna så de fick springa löst på en stor inhängnad äng. Underbart. Ska sätta in några av dem... 

Men jag ska åsså sätta in " dagens" låt.  eller  haha .. nu härmar jag Azra då jag gör det. Men det var faktiskt en god ide. Jag fastnar för olika låtar varje dag.

Denna låten som jag sätter in nu var svår att finna. Och jag VILLE ha in den på bloggen .. Nu hittade jag låten! Äntligen!  Lyssna gärna!


           








Kommentarer Från Er Läsare
Azra

härmis -.- :P

2008-05-10 / 20:52:05
BLOGG: http://azrich.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo