Att rita är inte så svårt... men om pappret inte räcker till...

  Helgen började lyckligt. Jag var äntligen påväg att börja göra någonting åt mitt ritande. Jag har lovat att rita två "tavlor/teckningar" till Azra och en till hennes lillasyster. Jag försökte leta igenom en hel hög med bilder på netet om vad jag skulle kunna rita. Men jag hittade aldrig något.. blev alltid inledd på andra vägar... och det slutade att jag satt på youtube och kollade på roliga klipp som gjorde så att man vek sig dubbelt av skratt.

   Nåja... till sist hittade jag en väldigt rolig bild som jag tyckte mig borde vara kul att rita. En otroligt sjukt rolig bild av bandet Mcfly. Denna teckning skulle vara till Azra, eftersom hon är ett mcflyfan. :)

   mcflyJag började från vänster och fortsatte rita mot höger. När Dougie blev halft färdig kom jag fram till att de andra inte skulle få plats på pappret utan att jag tryckte ihop dem. Så det fick bli så... jag tryckte ihop dem. De fick helt enkelt stå närmare varandra. SKIT! Jag har inte haft så roligt åt en teckning på länge. Dougies (han längst till vänster) och Danny (han till höger om Dougie) såg ut att bli helt gay efter att jag pressat ihop dem lite. Inte gjorde det bättre av att Dougie har byxorna nerdragna
HAHA x)  SKIIT
Jag försökte också trycka ihop Tom och Harry (killarna till höger) Men deras avstånd från varandra blev också för nära. De såg nästan ut att vara påväg att pussas... omg..

   Det slutade med att jag suddade ut alla utom Dougie. Jag började rita om Danny, med normalt avstånd från Dougie. Så stackars Tom och Harry fick inte vara med. Jag har ännu inte avslutat med att rita dougie och Danny. Jag kan helt enkelt inte. Alla roliga minnen efter Gay-bilden som jag ritade gör att jag inte kan fortsätta på teckningen.  Så... nu ritar jag något helt annat... det förblir en hemlis fram tills att jag har gett bilden till Azra. för nästa bild håller på att bli suverään. :)

   Den halva mcfly bilden behåller jag själv... jag kan inte ge bort den. Den är för hemsk. :) hahah

// Malin





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo