Många bollar i luften (i huvudet)

Visst heter det så? "Många bollar i luften" , när man sysslar med många saker samtidigt.

   Jag blir så otroligt kreativ när jag har prov att läsa till. Jag finner på ALLT och lite till när jag egentligen borde sitta och trycka in kunskap i huvudet från skolböcker. 
   Som det kanske syns, så har jag börjat rita igen, och det ger jag inte opp i första taget. Så, rita.. det är en sak jag vill göra just nu istället för provläsning. En annan sak jag kom på ikväll är att, fään, jag höll juh på att skriva en berättelse/bok för några månader sedan. Vart försvann den egentligen?  Har nog alla de 6 kapitlen någonstans sparad i en mapp, hoppas jag... 
    .... för det andra.. så kom jag nyss på en helt NY historia när jag satt och bläddra mellan några skärm-bakgrunder på datorn. Den skulle nog bli ganska bra.. tror jag.. men det är en hemlis, man vet juh aldrig vad det kan bli av det, så..
troligtvis inget.. haha.. så, glöm vad jag sa.

Jo, den tredje saken istället för provläsning är att sitta och översätta engelska sånger till svenska, vilket är jättekul!  Men... det får nog lämna åt sidan det med... hmm..

Jo.. å så va det ju läxorna man ska syssla med samtidigt också. Äsch.  hmm.. undrar var de hamnar på top 5 listan om vad jag vill göra.   Eeh.. varför funderar jag ens på den saken?

    Just nu sitter jag och kollar gamla Jeff Dunham klipp på youtube. De slår många rekord.

 Nä, nu får jag nog je opp med att sitta och uggla här.  Det vore nog en bra start på "att få något gjort" med att börja med att stänga av datorn.  

    Lycka till, till mig själv.   ...and life goes on.

// Malin





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo