Twitter och Twilight


Till att börja med...  Twitter.com , den nya sajten där man "snabb-bloggar" om vad man gör "just nu" är en suverän sida.
Man blir helt beroende bara av att stiga in i medlemskapen.  Så.. här blir det ingen provläsning.. tyvärr.. Jag får lov att skärpa mig. NU! 

 Men då kommer man till drog nr: 2.  Twilight.  Den epidemi-spridande drogen som drabbar oftast tjejjer, men också killar. (i ungdomen och uppåt)  Inget botemedel har ännu hittats och fler och fler dras med i epidemin. Man tror sig att epidemin är något liknande som "Harry Potter- epidemin"... kanske värre.

   Okej... jag sitter fast i fjärde boken i serien. Jag VILL INTE läsa ut den. Då får jag ångest. Jag har tänkt mig att börja om från bok ett efter att jag slutfört bok fyra. Men problemet är att det står folk i kö att låna bok ett. Jag har nämligen lovat ut boken. Men hur i hela fridens namn skulle jag kunna veta att jag skulle hinna läsa ut tvåan, trean och halva fyran så fort att jag måste VÄNTA på att få läsa första boken igen.  
   Har fått hem första boken nu. Imorgon åker den till lånare nr:1 .  Jag är inte riktigt säker på hur många som jag har lovat ut boken till.. men det jag vet är att det kommer ta fram till sommaren innan jag får tillbaka den.
   Det räcker inte med att våren går trögt.. Nu går den ännu trögare... snablar... 

 Nåja... jag har hunnit läsa lite i ettan för att uppfriska minnet. 
    Oj...  ursäkta.. jag borde ha varnat om att 3/4 av detta inlägg handlar om twilight . För de som inte redan är epidemi-smittade så ursäktar jag mig stort. 

   Nåja... edpidemin har drivit mig till vansinne och den gjorde så att en till digital ritad teckning kom till världen.

 Den föreställer Edward Cullen och Renesmee Cullen. (googla personerna för fakta)

Edward & Renesmee (Twilight saga)  Ritad av: Malin K.  COPYRIGHT


Kram // malin






Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo