Ny telefon, nytt kapitel, nya kläder!

Ny, nytt, nya! Har ni hört något trevligare!

För några dagar sedan så köpte min syster en ny telefon. En nokia 3600 - slide. Visst blev jag då också sugen på att köpa en ny telefon. Jag kunde inte jämföra med min syrra om "vem som var mer i behov av en ny telefon" då vi båda haft våra gamla telefoner lika länge. (Det är ett evigt tjaft om dessa jämförelser på saker och ting)
     Nåja. Hon kom hem med sina nya rosa telefon och var skitstolt över den. När det kom till den delen att starta upp telefonen så var pappa, jag och min syster helt in i allt tjafsande om hur allt skulle vara hit och dit...  blabla..
    Pappa stänger som vanligt ut precis allt man säger.

   Jag (en stund tidigare):  Nu tar jag telefonens hörlurar och överföringssladden för att föra över musik till telefonen... Kan du ge telefonen åt mig så att jag kan börja föra över musiken?
  Jag (ännu senare) : Pappa! Hallå? Telefonen? Kan jag få den nu så att jag kan börja föra över musiken... annars tar det hela kvällen innan vi blir färdiga.

     (Min syster håller på att bli galen då hon aldrig får sin telefon. Samtidigt försöker jag fråga henne vilka låtar hon vill ha på telefonen)
     Pappa (en stund senare) : Nåh! Har ni redan slarvat bort datakabeln till telefonen? Å var e hörlurarna?
     Jag : Jag sa ju att jag tog dem till mitt rum.
    Pappa: Inte kan du ju ta telefonens hörlurar och sätta i din mp3-spelare. 
   Jag: Vafan snackar du om?   (jag står som ett frågetecken... ) (ännu ett bevis på att pappa inte lyssnar)

        Som vanligt ska pappa "testa" att sända ett sms med den nya telefonen till min telefon. Bara för att försäkra sig om att inget är fel på syrrans nya telefon (av någon orsak så gör pappa detta alla gånger en ny telefon kommer till huset)
Pappa sänder ett meddelande där det står: Test
Jag trycker på replay-knappen och svarar: Jaja, ge hit telefonen nu någon gång!

     
Konstigt nog så kommer inte meddelandet fram till min syrras mobiltelefon. Efter en stund får jag ett meddelande till min telefon från Azra där det står typ: Vadå "säkert inte"? Jag hänger inte med.
      Jag ringer upp Azra och frågar henne om det hon sände till mig.
      Detta har hänt några gånger tidigare. Min telefon brukar krångla och sända meddelanden till vem som hälst. Oftast sänder den meddelanden som annars legat i "utkast". Meddelandet kan åka till vem som hält i telefonboken. Gissa om det är roligt. Det var det som hände när jag skulle skriva till min systers telefon. Isället fick min kompis ett meddelande där det stod : Säkert intenokia

     På grund av detta fick jag nog av min telefon och var dagen efter och köpte en ny telefon. En nokia 3600- slide (svart) samma som min syster men svart.... *suckar*  

När jag kom hem från affären så var jag inte det nöjdaste med telefonen. Bara innehållet. Jag kunde ha tänkt mig en helt annan telefon.... men det fanns typ inga andra telefoner i lagret så det blev en likadan som systers. Så... nu får jag stå ut med att använda denhär telefonen tills den börjar jävlas.   (bilden lånade jag från google)
   

SÅ! Nytt kapitel... alltså..  jag har nu laddat upp ett nytt kapitel på boken "Idioter, jag älskar er!"  Varsågoda och läs!

jag har också hunnit shoppa sedan jag bloggade sist... eller kanske det t.o.m. var före det.... jaja... skitsaksamma...  -.-

NO PICTURES TODAY EITHER  .... SORRY...

// Malin 





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo