Zathura

Har suttit och kollat film de senaste kanske två timmarna. Den var ganska skojjig. Kolla trailern i alla fall. (här nedan)





Om jag ska beskriva filmen i korta drag...

     Den handlar främst om två bröder. En yngre bror (Danny) som just har lärt sig att läsa och en äldre bror (Walter) som tycker att han har kommit ut ur lekåldern, dessutom är han bäst på allt. De två bröderna har också en jättesur och lite halvgalen syster (Lisa) som är i tonåren. Dessa barns föräldrar är skilda och barnen byter om med att bo hos mamma och pappa.
    En dag ska systern sitta barnvakt åt sina bröder, vilket hon gör genom att stänga in sig på sitt rum och sova med hörlurar på som spelar hög musik.
Killarna bråkar som vanligt när Danny plötsligt hittar ett spel i källaren.  Detta spel leder till att huset de bor i, rivs upp med rötterna och drar dem med ut på ett rymdäventyr mitt ute i rymden. Det enda sättet att komma hem igen är att spela spelet klart, men att spela är inte det lättaste. Bit för bit av huset rivs/sprängs eller eldas upp av zorgonerna eller av meteorer för att inte tala om allt annat de träffar på i rymden.

     Filmen påminner lite om Jumanji. gillar man Jumanji, gillar man Zathura





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo