Min "bok" och ruttna tomater på jobbet

Varför kommer det sig att jag alltid JÄTTESENT kommer på att jag ska skriva blogg. Som t.ex nu. klockan är ju för fan... ja.. väldigt mycket.
      Ja just det.. det var ju det jag skulle säga... sådär annars bara.
      Jag har blivit medlem på en sida som heter kapitel1.se. Jättebra sida! Man kan läsa "böcker" som andra skriver. T.ex noveller, romaner, lyrik, ungdoms/barn böcker.
      För en tid sedan så blev jag väldigt inspirerad att skriva en "saga". den sagan åkte i söppla. Nu har jag på gång en ny saga som NI kan läsa på kapitel1.se !! Jihoo. Nåja.. den är inte så värst seriös och jag skriver för ungdomar. "Boken" (om man nu kan kalla den det) så heter "Idioter, jag älskar er!" 
      Jag sänder in kapitel några gånger i veckan, så får vi se om jag får ihop det till en "bok".  Än så länge finns bara två kapitel skrivna, men hoppas ni får en trevlig lässtund. 

    Nu ska jag och sova. Ska upp kl kvart över 7 imorgon... Jihoo.  
      Hoppas vi inte behöver omsortera ruttna tomater imorgon också.. Varje gång man nuddar en rutten tomat med fingrarna (då man har bråttom att känna igenom lådan i fall om det skulle råka ligga en "död" tomat där) så flyger man i taket med ett skriik. Det är ju sååå äckligt. Vissa ruttna tomater hade börjat gro hår. Såg ut som gråa möss. Gissa hur mögligt det såg ut.

  Nattinatti
Kram Malin





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo