Nu är det söndag...

... och jag har inte gått och lagt mig än. Hur trög får man vara?

Denhär dagen har varit ganska långsam och lång. Kan det kanske bero på att jag steg opp kl 6 i morse? 
Orsaken till att jag steg upp tidigt var att jag och några andra var tvungna att åka till skolans matsal/kök och servera frukost till några orienterare som övernattade i högstadiet.  Jag trodde jag skulle somna på köksgolvet.
   Underhöll mig med att titta på när orienteranra skulle ta vatten åt sig. Då kan man fråga sig vadfan som är så roligt med det.  Men jo, visst kan det bli roligt om man har tillräckligt med trötthet och humor.
När man trycker glaset mot "vippen" så kommer vatten ur kranen, MEN man får inte glömma att dra tilbaka vippen när man har tillräckligt med vatten, annars fortsätter vattnet att forsa från kranen.
  Alla orienterare som skulle ha vatten fick problem med det forsande vattnet som gjorde deras glas överfyllda av vatten och hela handen blöt.  LoL.
   Och när det för en gångs skulle kommer någon som förstår sig på att sätta ett finger bakom vippen för att vara beredd på att dra tillbaka vippen när glaset är passligt fyllt fick också denna person många skratt i ansiktet.  Då stod vi alla och skrattade. När den stackars killen skulle ta vatten fick plötsligt vattensystemet något konstigt fel så att hela köket började låta som ett maskinrum och bänken bara skallrade. lol.  x)   (varför berättar jag dethär? )

    Nåja... senare idag (kvällstid) drog jag iväg till Azra som också hade besök av Alisa. Vi tog oss en promenad in till glasskiosken och senare till Alberts Café för att äta något. ( jo jag vet... underlig ordning på ätandet... glass först.. hamburgare sedan.. )

    Nåja.. gonatt allesammans.. nu ska jag gå och sova så att jag orkar vara vaken på dagen också under resten av söndagen. För det är väld det som är meningen med natten... att man ska sova.. eller?

// malin






Kommentarer Från Er Läsare
Anonym

svar: haha, jag vet inte. Jag tycker inte det. Det kanske är fel på bilderna.. // Andreas stil

2009-05-03 / 09:09:23
Azra

ja va å opp ganska säjnt igår..:P å ja ha kumi fram till att ja buri få skuldkänslor om ja vaknar säjnan än 11 :O herregud, buri ja kom in i hitsche "vuxengrejen" :O

ska skrv på näjn historia idag. å skriv färdit låtin.. å kanske la na skolarbet å. :P ring om e je na me hede matte :D var bare glad om ja slipper ondan mett arbet haha xD

2009-05-03 / 11:34:19
BLOGG: http://azraarnautovic.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo