Så skönt med lite lugn och ro

Under helgen som gått så har jag varit rätt så lat. Jätteskönt. Gjort det jag absolut allra hälst velat göra. Skrivit på min story, ritat lite på Leilas teckning, vimlat runt på nätet och legat på soffan och tittat på tv med min laptop i famnen.

   Idag var jag och min familj lite ut och hälsade på mormor och farmor. (p.g.a morsdag)
Ja just det! Om ni bara visste hur det gick till i morse när jag vaknade opp ungefär halv 9 och kom på att det var morsdag. Snablar också. Hade glömt att paketera in mammas present kvällen före. (hoppas inte att mamma läser detta x] )
Jag hörde att mamma var på toan, så jag "smög" ut ur mitt rum för att hämta presentpapper. Sånahär gånger hatar jag min dörr, vårt golv och presentpapper. 
   Självklart måste jag stiga på golvets absolut ömmaste punkter och självklart skulle presentpappret låta extra mycket.  När jag gick in i vår garderob med kläder, krimskrams, presentpapper, hattar, skor och mera krimskrams, drog jag fram ett blått presentpapper som var högst oppe på hyllan. Jag glömde stänga av lampan i garderoben och typiskt nog skulle mamma gå in där precis efter att jag varot där.  (jag såg när hon gick in dit och fick lite presentpapper över sig.)  Eeh.. stod bakom ett hörn och fnissade.
   Nåja... presenten paketerade jag in under täcket i mitt rum. Det gick juh jättebra förstås (NOT) .
Mamma fick sin present och alla var glada och nöjda. (hoppas jag)


   Nu är helgen redan över. Så syndm jag hade kunnat lega på soffan en dag till...

Här kommer en härlig låt:






Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo