Lite om mig.

Jag vet inte om jag har berättat om mig själv tidigare. Jag tror inte har gjort någon lista med favoritsaker och blaha blaha. Så, det är väl på tiden att jag skriver lite om mig själv; saker som ni kanske redan visste och saker som ni kanske inte hade den blekaste aning om. Jag tänker inte kopiera någon färdiggjord lista och ändra svaren. Jag gör den helt själv istället. Hittar på egna frågor. (skit sak samma om jag upprepar en hel del saker..)

Mitt namn är: Malin
Född: 1991
Jag gick ut gymnasiet: 2010
Stjärntecken: Tvillingarna
Jag fyller samma dag som: John F. Kennedy (om han fortfranade var i livet).
Jag brukar ofta: sitta vid datorn (rita, photoshoppa, skriva, kolla klipp...mm.),hänga med vänner och spela på min Gitarr.
Jag gillar också att: Rida, men nuförtiden hinner jag inte göra det så ofta.
Jag har: två gitarrer. Båda har jag döpt men jag tror inte jag vill säga vad de heter här.
Jag brukar ofta: döpa saker vid namn. Det gör dem mer personliga. När jag var liten döpte jag alla våra cyklar vid hästnamn och lekte att det var hästar.

Musik som spelas i min spotify lista just nu är bl.a: Sia, Paramore, Jimmy Eat World, Adele, Pink, Lena (som sjunger Satellite), Muse och en massa massa annat. Jag gillar att upptäcka ny musik på spotify.

Böcker jag avgudar: Jag är en galen Twilight-nörd, så mobba mig inte, då biter jag...hårt. Också Harry Potter står mig nära hjärtat.

Min dator: är FIXAD och låter inte som en torktumlare längre.

Mitt fanskap heter: Azra the Bää. ("the bää" is silent)

Av någon konstig orsak: säger jag alltid "Bäää" då jag svarar när någon nära vän ringer.

Jag gillar också (för hundra sjuttioelfte gången..) att: Överraska folk och jag ÄLSKAR att se folks reaktioner. Ibland kan jag sitta och rita en fin teckning bara för att i efterhand få se folks reaktioner till min teckning. Jag gillar att sitta och titta film, men det är också kul att se folks reaktioner på filmen.

och... så gillar jag ibland att göra radikala saker både överraskar mig själv och andra. Just nu har jag lust att klippa håret kort och färga det mörkt.

I höst skall jag studera på: Axxell City folkhögskola, Dokumentärlinjen (ett år) Ska försöka få en plats på Arcada nästa år. Om inte... så drar jag till Sverige eller nåt.

I höst ska jag bo i:
Helsingfors/Helsinki.

Nu ska jag: Gå i duschen och fixa mig klar så att inte fanskapet flippar när hon kommer hit och ser att jag inte är klar.

Jag har en jättegrym och häftig förmåga, vilket är: att bli försenad. I know. I really tried. I really did.
Av någon konstig orsak så vill något här i världen att allt ska skita sig så att jag ska bli försenad om jag egentligen är i tid.

Mitt rum: har tre röda väggar och en vit. En gitarr hänger på väggen och det gör också mina gamla FAKE converse och min Kroatien hatt. I övrigt så är det ofta ganska stökigt, men jag ÄLSKAR mitt rum. Det beskriver mig. Och jag gillar det verkligen. Hur ska jag kunna lämna det???!! );

När jag blir stor ska jag: Jag är stor.. och jag vet inte upp eller ner.

Vad var det jag skulle göra nu igen? Just det. Duscha.





Kommentarer Från Er Läsare
Bäret

haha, gillar dina svar... kissar nästan på mig av skratt! :P

2010-08-22 / 15:50:59
BLOGG: http://unwrittenfuture.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo