Eclipse igår!


Photo by Kevin Winter


Jag var och såg Eclipse (tredje filmen i Twilight-serien) igår. Det är sorgligt att det är över nu. Först väntar man i flera månader/dagar och kan inte hålla tankarna på annat än "hur-kommer-filmen-att-vara-?" och "hoppas-den-blir-bra!". Samma dag som man ska till bio, så kan man inte annat än känna spänningen och hur långsamt minuterna går. Medan man äntligen sitter där i biosalen så går tiden så sjukligt fort att man bara önskar att allt kunde sakta farten lite.

Eclipse filmen i sig var något extra. Den var faktiskt riktigt bra, förutom (nu börjar jag med mitt klagande... hehe..) att det ibland kändes som att de stressade igenom vissa delar av filmen. (Men jag har börjat acceptera detta stressande. Hur ska de annars hinna få in en hel bok på flera hundra sidor på två och en halv timmes film?) Jag önskar dock att Kristen Stewart som spelar Bella, skulle ha kunnat leva ut sina reaktioner lite mer på vissa ställen. De riktiga reaktionerna fick man bara se några gånger, bl.a när hon slog till Jake, när hon blev arg på Edward för att han visste att Jake lyssnade på deras samtal när de talade om sin förlovning och när hon ville att Jake skulle stanna på klippan. Bara de som sett filmen kanske vet vad jag talar om. Ibland undrar jag om inte Emma Watson skulle spela Bella bättre. Men jag gillar verkligen Kristen Stewart. Det är ändå hon som är Bella i mina ögon, forever and always. Kristen Stewart skulle dock kunna lära sig ett och annat av Emma Watson.
Sådär annars...
Något jag verkligen störde mig på var LÅTSAS-SNÖN!! Fy fään vilken himmel det såg ut som. Fake Fake Fake! Lika fake som mina fake-converse. Men detta får vi bara acceptera. Det skulle nog ha blivit väldigt svårt att få till den på annat sätt... men i alla fall. Blä.

Nu kommer vi till höjdpunkterna:

- När Bella slår Jake
- När Jake kysser Bella och Edward blir förbannad, och Charlie ska reda upp det.
- Början av filmen var en riktig succé! (När Riley blir vampyr)
- Fighting-scenerna. Tummen upp!
- Tältet (HAHA!)
- Charlies och Bellas diskussion i köket. (Bella förklarar att hon är oskuld.. hehe..)
- Finns det någon annan än jag som tycker att det ser väldigt roligt ut när de filmar Edward och tältet från långt håll. Azra tyckte att han såg ut som en liten mupp där han stod.
- Rosalie, Jasper och Indian-historiernas "tillbakablickar".

Jag slår vad om att jag har missat något just nu...  Jag får väl återkomma...antar jag.

Ha det gött!
Snart drar jag iväg på tomatkarneval! Wohoo!







Kommentarer Från Er Läsare
Felicia

Sv; Haha ;D Jag är en äkta glädjespridare :D hahaha ..

2010-07-02 / 11:32:31
BLOGG: http://felleeeh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo