Ny målning på G!

Sitter och ritar nu igen. Den här gången är det Miley Cyrus som hamnar på pappret. Orsaken till att jag ritar av just kändisar som Miley, Justin och Twilight typerna, är för att jag kommer att sälja dem efteråt. Då är dessa kändisar eftertraktade. Visst skulle jag kunna rita av Julia Roberts, men då får man fråga sig... vem skulle köpa den teckningen? Det är större chans att jag får de yngre stjärnorna sålda.  Jag kommer förmodligen att måla ännu en eller två Justin Biebers + andra småknattar.
Funderar också på att rita Johnny Depp och Heath Ledger, eftersom de är stor-stora stjärnor. Kanske ritar jag också av Elvis... men han är ju inte så hyyper-kul att rita av. Hellre ritar jag då av The Beatles, men det kommer att ta tid att rita av fyra ansikten... hmm.... vi får se.

Har ni några tips på stora kändisar som skulle kunna vara eftertraktade som målningar?


Miley in action. Jepp. Hon ska sedan målas med akvarell.


Nämen... vem är detta som gömmer sig under pennorna? Ibland när man rotar bland gamla teckningar så dyker intressanta minnen upp.





Kommentarer Från Er Läsare
Claudia

Tack så mycket, jag är glad att du gillar bilderna! SJÄLVKLART får du rita av bilderna, det vore en ära! du är jätteduktig på att teckna! Hör av dig när det är klart så jag kan få se resultatet!

Kram

2010-06-14 / 22:01:03
BLOGG: http://cloudy.webblogg.se/
PICTURES BY ELIAS

vad bra du ritar! :D

2010-06-19 / 12:28:53
BLOGG: http://fotograbben.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo