Stars in town!

Vi vet ju alla att spänningen kring Harry Potter nu byggs upp igen, eftersom den sjunde filmen (del 1) är påväg att gå av stapeln världen över. Även jag väntar med spänning och ännu mer väntar jag nu, efter denna underbara dag.

Fick veta av en klasskamrat igår att två av Harry Potter-stjärnorna skulle besöka Helsingfors 4 november. Jag och en annan klasskamrat blev hypergalna (OBS! Lyckligt galna... hehe) över nyheten (som annars hade gått helt över våra huvuden) som vi fick höra.

Idag drog vi genast iväg efter skolan till Tennispalatset (av Bio-bolaget Finnkino) som ligger mitt i centrum av Helsinfors. Det var där som de två stjärnorna Matthew Lewis (Neville Longbottom) och Evanna Lynch (Luna Lovegood) skulle presentera den kommande Harry Potter-filmen utanför bion vid 4 tiden.
Vi (min kompis och jag) kom till platsen ca halv 4 och då var det redan sjukligt mycket folk på platsen. Men ändå lyckades vi få en otroligt bra plats bakom två tjejer som stod och hängde över stängslet som skärmade av fansen från stjärnorna. Senare kom det sjukt mycket mer folk och jag och min kompis var väldigt lyckliga över att vi hade kommit den tid som vi kom.

Dock kom inte stjärnorna genast kl 4, utan först hade som en maskerad-tävling på scen där de plockade fram de bäst utklädda människorna. Den som vann fick en biljett till premiären. Efter det var det ännu någon frågesport där några random utvalda fans fick tävla om premiärbiljetter. Efter frågesporten fick dock alla tävlande varsin biljett. Haha. I wish I was one of them. Nåja.

En stund senare kom äntligen stjärnorna. De blev intervjuade på den lilla scenen som var uppbyggd framför bion, för att sedan intervjuas lite av pressen och sedan gå runt och skriva autografer.

Jag är helt euforisk just nu över att ha fått se dessa stjärnor. Det kommer ju nästan aldrig några stjärnor till Helsingfors. Så...nu jag är LYCKLIG och kan sova gott i natt!

Här kommer några bilder från evenemanget!


Massor massor med folk väntar med spänning!


Några av de som var utklädda.


Stars on the stage! Matthew Lewis och Evanna Lynch.


Så fina de var! (Och Evanna har färgat håret också! Ni kommer väl ihåg att hon brukar ha blondt?)


Intervjuande. Matthew verkade ha riktigt bra humor. Han skämtade nästan hela tiden. ;)






Kommentarer Från Er Läsare
Leila (:

åh hee-rre-guud!

va cooolt! :o jag å vill :'( :D

2010-11-04 / 21:12:41
BLOGG: http://leilaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo