Sitter och funderar

Sitter och funderar på ett och annat. Jag har klipptid (och så ropar mamma att det är Eric Saade på tv, och jag rusar till vardagsrummet för att uppleva festivalstämningen i Östersund igen) den 18 augusti och jag kan inte bestämma mig för hur jag ska klippa mig. Topparna åker eller lite till...? Därför sitter jag och photoshoppar frisyrer på mitt huvud.

I alla fall så har jag även annat att fundera på. T.ex hur jag vill att det ska se ut i mitt rum i lägenheten i Helsingfors, vad jag ska ta med mig från Närpes när jag flyttar och hur i hela friden jag ska hinna göra allt som jag vill hinna göra i Närpes innan jag flyttar.

Jag vill ju hinna göra en scrapbook av alla bilder som jag har tagit på Roadtrippen. Den sysselsättningen tar jag antagligen med mig till Hesa.

Men jag tänkte i alla fall börja med att ladda upp bilder från Roadtrippen här på bloggen, så att ni får se vad jag och tre andra har fått vara med om. Jag tror jag tar det "dag för dag". ca 12 dagar var vi på resa, alltså blir det 12 inlägg.

Före jag kör skriver "dag 1" ska jag bara, städa rummet, gå i duschen, spela gitarr, kika på en film, sova och... äh. Vi skiter i det och kör direkt på inlägg nr 1. 








Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo