TV:n kom igår!

Vaknade vid 11 tiden idag. Helt otroligt skönt att sova ut och inte behöva vakna till introt av Joan Jetts "Bad Reputation".
Jag började genast fundera på vad jag verkligen borde göra idag. Vi fick ju TV:n igår. Så det var i alla fall högst på listan att få igång. Efter lite funderingar kring inställningarna och ett samtal med min bror, fick vi igång TV:n. Vi tänker inte använda TV:n normalt (med kanaler och antennanslutning) då vi har bestämt att bara se på tv:n via datorn med en HDMI-kabel. 
Och nu är det fixat! Så ikväll blir det filmtittande och (enligt vad vi planerat) tacos!

Det var det återkommande Konstens Natt i Helsingfors igår. Överallt var det massor med folk och riktigt härlig stämning. Så 'ven vi best'mde oss för att dra ut en liten stund. Vi fick dock vända efter ca 100 meter från ytterdörren, p.g.a att Azras otur gjorde att hennes ena klack gick av på hennes sko. Ett skobyte senare satt vi på bussen och påväg in mot centrum.
Jag mötte upp några klasskamrater och åkte till min gamla skola för att kika på några filmer som skolan visade. Satt där i några minuter innan det var dags för att åka och se en dansgrupp dansa i Gloria. Modern dans. En väldigt annorlunda upplevelse måste jag säga.

Dock bestämde vi oss för att dra hemmåt kring halv 12, då vi både var trötta och mätta på hamburgare.



Bild fotad precis nyss..typ.. :)








Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo