10 fakta om mig.

1. Enligt min mamma så har jag alltid fört en massa väsen runtomkring mig. Och när jag var liten och tappade bort mamma i affären, så var det inte konstigt att jag sprang runt och ropade efter henne. Och oavsett hur gammal jag blev så löd det alltid likadant från mamma: "Malin 3 år nu är du tyst!!"

2. Oftast varje morgon när jag vaknar så känner jag mig som en ihopsluten fjäril i puppa. Och av någon konstig anledning börjar jag dagen med att sätta mig upp i sängen och sträcka på mig och skjuta axlarna bakåt så att det smäller/knakar i nyckelbenen. Jätteskönt, men kanske inte den bästa vanan(?) Vet dock inte varför det skulle skada.

3. Min högsta dröm (och barndomsdröm) är att skaffa en egen häst (och en egen hund). Jag skiter i om jag måste bo i en liten lägenhet för resten av livet och knapra på skorpor, men en egen häst ska jag ha, någongång. Punkt.

4. Jag är ingen storstadstjej och har svårt att trivas i bullrig miljö. Man vänjer sig förstås, men trivs fullständigt, det gör jag inte.

5. Jag är periodvis (månadsvis) väldigt rädd för mörkret.

6. Is har blivit något av det värsta som finns. Tidigare när jag var redspaksgymnast och i någonlunda form så hade jag läget under kontroll om vintrarna, men nu blir jag nervös och spänd i hela kroppen (speciellt benen) när jag går på is. Brukar lida med ömma benmuskler under vintrarna.

7. Jag har tappat min julkänsla. Egentligen tappade jag den för några år sedan och bestämde mig för att skita i att julpynta. Inte heller i år har jag någon lust. Undrar när den ska komma tillbaka(?).

8. Jag vinner jättesällan/aldrig på lotteri/lotto.

9. Bilmärket Volvo är min favorit. Knappast behöver detta vara sant, men jag inbillar mig att de väger mera än andra bilar och att de inte mosas lika lätt som andra bilar i trafikolyckor. Dessutom har de ett tufft utséende som gör att de ser "levande" ut.

10. Jag har lätt för att komma ihåg ansikten. Inte namn, men ansikten. Jag har också lätt för att hitta likheter i folks ansikten och hitta "look alikes".





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo