När tekniken sätter sig på tvären.

41235_156963484313892_100000007240802_511632_3530839_n_large

Detta gäller inte bara datorer. Det gäller all teknik. Har man inte råd med det bästa så får man nöja sig med "måttligt". Det är just det som gör mig så ledsen, arg, förbannad och galen. De som har råd med det bästa behöver inte uppleva all den stress som en som jag upplever.


T.ex upplever jag stress dessa gånger (OBS! Vissa saker kanske ni inte förstår vad jag pratar om. Jag måste bara få ut min stress, och därför skriver jag ner mina problem på min stackars blogg):

 

- När jag konstigt nog inte har någon täckning i telefonen. Jag kan inte ringa någon, ingen kan ringa mig och det samma gäller att sända meddelanden.

 

- När ja hastigt skulle vilja skriva ett blogginlägg så sätter sig både internet, datorn och photoshop sig på tvären. Inget blogginlägg blir gjort.

 

- de senaste månderna så har jag inte kunnat spara filer normalt i phosothop. ERROR-uppstår. Måste alltså spara dem via "Spara för web", vilket tar en hel massa extra tid.

 

- Skulle göra en viktig presentation. Skulle försöka hitta någon gratisversion av PowerPoint-programmet. Men nej. Allt KOSTAR och tydligen fanns det heller inte färdigt i datorn. Var tvungen att låna Azras dator, som hade fått det gratis på köpet när hon köpte datorn.

 

-  Funderade på att öva på IKT-modulerna hemma. Vad borde jag öva på? Jo, Excel! Men excel har jag inte heller färdigt i datorn. Måste ladda ner gratis version. Ingen gratisversion hittad. Azra!? Kan jag låna din dator?

 

- Måste sända in en hemläxa till en lärare. Trycker på skicka. Internet slutar fungera.

 

- Jag är hungrig på morgonen och funderar på att snabbt koka upp gröt. Nä just det. Spisen tar 20 minuter på sig att ens bli varm. Sedan ska gröten koka i 10 minuter. Sedan ska man äta också. Ja denna process varar i åtminstone 45 minuter. Det blir müsli med joughurt idag också. Är man hungrig så vill man ha mat genast. Inte efter 45 minuter.

 

- Lysröret i badrummet BLINK..BLINK.. BLINKA... BLINKAR! När ska jag någonsin hinna köpa ett lysrör? Vi löste problemet med att ställa en skrivbordslampa på golvet. Men ska du föna håret framför spegeln i badrummet så måste du helt enkelt stå ut med att lysröret blink-blink-blinkar, då man inte får ström till fönen utan att lampan är på.

 

- Jag har ofta lust att se på film i den fina stora tv:n i vardagsrumshörnan. Dock upptäckte vi att min dator inte har ett HDMI-uttag. Det har dock de andras. Så det blir att... Azra?! Får jag låna din dator?

 

- Jag borde köpa Adobe-programpaketet som innehåller Photoshop, Illustrator, Premiere och After Effects för att kunna göra hemläxor i framtiden inom min linje "Online Media". Även om jag kanske skulle få det till ett studerande-pris, så kostar det "hiskelit mytchy".

 

Jag undrar om det är någon som förstår mig om jag säger att jag håller på att
stressa mig i bitar över tekniken?

 

Azra?! Kan jag låna din dator?

 

 






Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo