The wolf and the lion

Förra veckan råkade jag komma över två ringar. Vargringen har jag länge varit efter. Den fanns på jc för mindre än ett halvår sedan. Redan då gick jag i veckor och funderade på om jag skulle köpa den eller inte. När jag äntligen hade bestämt mig för att köpa den, så var den slutsåld. För någon dag sedan råkade jag stöta på den på jc, och gissa om jag blev glad. När jag såg den blev jag först osäker. Vafan ska jag göra med en vargring...? Men jag köpte den. Kunde inte stå ut med tanken på att jag skulle behöva gå runt och grubbla på den dumma ringen igen.
Igår traskade när jag traskade run på Kamppen kom jag över ännu en ring. Ett lejon. Den var definitivt finare än vargen. Så jag köpte den.

När jag tänker efter så (detta är mitt Twilight-nördiga tänkande som spökar) är det ju ganska självklart. Twilightfan som jag är så står nu vargen för Black-klanen och lejonet för Cullen-klanen.  I feel so nerdy right now. ;)








Kommentarer Från Er Läsare
Hegge

Flickor e allti flickor... Men ganska cool e dendär vargen faktist :D

2011-09-13 / 18:40:23
Anonym

Fina ringar och ganska roligt det där du kom på med twilight . Vill bara säja att det här är en bra blogg, om du skulle uppdatera lite oftare skulle den ju vara MYCKET bättre .

2011-09-19 / 15:15:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo