Låt oss buga och bocka för...

Aaron Taylor-Johnson. 
 
Det här är alltså ett såndär inlägg som jag i senare läge kommer att ångra. Jag lovar. Jag har upptäckt att jag alltid i senare tillfällen känner mig så löjlig när jag tar upp sådana här saker och kändisprat. Men just nu är jag bara allt för "blown-out-of-my-mind" för att kunna hålla fingrarna borta från tangentbordet. 
 
Så varför drar jag då upp skådespelaren Aaron Taylor-Johnson (föredetta Aaron Johnson)? 
 
Jag såg nyss filmen "Savages" av Oliver Stone där Aaron Johnson spelar en av huvudrollerna. Missförstå mig inte. Jag såg inte filmen för att just han var med. Det bara råkade bli så. 
Det som inte kunde undgå mig var att han såg riktigt gammal ut. Alltså inte gammalgammal, men ni vet, sådär väldigt gammal för sin ålder (och gudsåsnyggjagdräglar!). Dessutom spelade han mot en annan kille som är nästan  10 år äldre än honom själv, även om de i filmen låtsas vara i samma ålder.
 
För er som inte vet så är herr Taylor-Johnson en brittisk skådespelare som har hunnit spela i verkligt varierande filmer med lika varierande roller t.ex som drömkille i en chick-flick-film (Angus,Thongs and Perfect Snogging), som hjälte utan krafter (Kick-Ass), som en ung John Lennon (Nowhere Boy), som en ung magiker (The Illusionist) och nu som cannabis-odlare i filmen Savages. 
 
Han spelar jäkligt bra och man kan inte låta bli att höja på ögonbrynen för alla de roller han har spelat. 
 
Så. Det som nu då spränger mitt huvud (till viss del) är det lilla faktum om att han är född 1990. Vad är jag? Jo ett år yngre än honom, nästan exakt. Några dagars skillnad. Sedan börjar alla de faktum som gör att denna ålderskillnad mellan mig och honom ökar något extremt. Såklart man inte borde jämföra, men detta är ett fall av "JAG-KAN-INTE-LÅTA-BLI!"
 
Mr Taylor Johnson har nämligen hunnit förlova sig, gift sig och skaffat två barn på TRE år, samtidigt som han har hunnit medverka i en hel del förstaklassiga filmer. 
 
I en intervju som jag kollade för något år sedan berättade killen själv att han känner sig som en "äldre man i en yngre kropp". Och som jag ser det nu, så vore det inte helt konstigt, då han gift sig och skaffat familj med en kvinna som är 23 år äldre än honom, alltså 45 år. 
 
Här har vi alltså en kille som - med stårlkastarna på sig och en massa heta kändisbrudar runt sig - har skaffat sig det liv som HAN själv valt, utan att världen runt om har påverkat honom. Helt ofantligt otroligt. Jag blir så varm när jag tänker på det. Lycklig för hans skull. Tänk om alla var sådär. Fy fan vad härligt. 
 
Kärleken och viljan har ingen gräns. 
 
Låt oss buga och bocka (och sparka bakut) för den fantastiska 22 åriga skådespelaren och tvåbarnspappan Aaron Taylor-Johnson. 
 
 
 
(till vänster) Den pojkaktiga Aaron år 2008 när han ännu inte träffat sin blivande fru som han träffade först året senare. (Till höger) Aaron 2012. 
 
Aaron Taylor-Johnson med sin fru Sam Taylor-Johnson och deras gemensamma barn. PS! Frugan har sedan tidigare också två döttrar från ett tidigare förhållande. 
 
 





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo