Halsen bränner och molnen kastar tårar på fönstret.

Ligger i sängen och rullar runt i hopplösa tankarnas värld. Halsen bränner. Förkylning på gång kanske?
Jag skypade med Azra i Frankrike igår. Sedan gjorde jag absolut ingenting. Om man kan kalla det för inget - att man rastlös tassar/dansar runt på golvet mellan soffan och köket till låtar av Taylor Swift samtididigt som man då och då stoppar i sig havrekex doppade i nutella - då gjorde jag inget igår. Låtvalen var medvetet. Ibland blir man bara väldigt tjejig och måste få låtsas att man har ett underbart liv och att saker som "Love Story" faktiskt händer.
 
Men efter ett par låtar tröttnar man och lyssnar hellre på realistiska låtar som Ed Sheerans "A-Team". Bättre att ta sig i kragen och göra något så man inte hamnar på gatan. 
 
Kvällen slutade igår med att jag skulle se Criminal Minds. När episoden var slut låg jag och stirrade blankt ganska länge på skärmen som om och om igen spelade samma Criminal-Minds-theme i väntan på att jag skulle klicka någonstans och uppmana skivan att göra något. 
Jag är inte säker på om jag somnade, eller om jag helt enkelt låg där i ungefär fyra timmar och stirrade på skärmen. Plötsligt var klockan 4, mitt i natten.  Ojdå. 
 
Det var också då som jag kände att halsen var sandpappertorr. Som alltid vid sådana symptom fick jag panik och kastade in något för att kanske undanfly en förkylning. 
 
 
 
 
 
 





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo