Union Five

Kom plötsligt på idag att jag hade ett "presentkort", eller vad man ska kalla det till Union Five. Union Five är en en kläd & skejt-affär i Kampens köpcenter. I november månad har de en liten kampanj som handlar om att när du köper något från affären får du ett presentkort för halva priset av det du köpte. Dvs. då jag köpte min hjälm för 45€ så fick jag ett ca 22 € presentkort. 
 
Affären är visserligen inte den billigaste att handla i och alla kläder är märkeskläder av antingen skejtmärken eller annat. Där finns faktiskt en hel del snygga tröjor i "indian-stil", eller vad jag bör kalla dem när de har snygga detaljer av fransar, spräckliga tyger, aztek-mönster och smarta tryck (dvs annat än hjärtan, kändisar, USA, kärlekscitat eller citat om livet som ska påminna dig om att vara lycklig.) I skoväg finns det en hel del Vans och Converser i andra färger (jeansblå, ljusbruna, vinröda m.m) än de klassiska rena färgerna som du hittar överallt. 
 
Så jag tog tillfället i akt och köpte en spräcklig huvtröja i lila av märket Element. En ganska vardaglig tröja egentligen. När denna var köpt fick jag ett nytt presentkort - halva priset av tröjan. Ryckte åt mig en t-skjorta av samma märke och vips hade jag två nya klädesplagg som jag i princip inte använt mer än 30€ på själv.
 
 
 

Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo