De första dagarna - Johannesburg

Jag tänkte uppdatera nu lite i efterhand med bilder och lite text om vad vi sysslat med i Johannesburg. Eftersom vi inte hade tillgängligt wifi de första dagarna, är det ju inte fel att uppdatera nu lite i efterhand om vad vi sysslat med. Jag kommer antagligen att klippa ihop en video till senare, då jag filmat i stort sett hela resan. 
 
Men nu i bilder...från början...
 
Michaela och Tony på flygfältet i Vanda i väntan på att få gå ombord på planet till Amsterdam. Väldigt trötta. Klockan är ca 6 på morgonen. 
 
 På planet till Amsterdam. Otroligt härligt att flyga med så fin utsikt. Dock var det skitkallt i planet. Tony och jag som hamnade på fönsterplatser frös nästan till is. 
 
 Lunch i Amsterdam på flygfältet, eftersom planet var försenat med flera timmar. 
 
Owen och Isabella i väntan på mat. 
 
 
 På flyget igen. Jag somnade ganska snabbt, men efter några timmar blev jag väckt av Michaela och Tony som ville visa mig Sahara. 
 
Flygresan gick i stort sett bra, även om vi alla hade ganska svårt att sova och blev ganska rastlösa. Eftersom vi inte hade någon aning om vi skulle bli upplockade av någon var det extra spänt att se vad som skulle hända när vi kom fram till Johannesburg. 
Lyckligtvis blev vi upplockade av Gina - en av de som höll i trådarna för denna intensivkuras. Vi blev skjutsade till diverse ställen där vi skulle bo. Michaela, jag och Isabella blev körda till "The Damhouse", medan Tony blev körd till "Sunbury guesthouse" och lärarna förda till sitt "palats" (skulle jag nog kunna kalla det)  
Vi fick veta att en tjej från Ghana skulle bo hos oss och Tony skulle få bo med en kille från Ghana. Dock visste vi att Ghaneserna hade problem med att få sina Visum fixade, och därmed hade vi ingen aning när de skulle dyka upp. 
 
Jag vaknade rätt så tidigt den morgonen och steg upp för att gå på toa. Då knackar det på dörren. Innan vi vet ordet av stiger två fashionistor till killar in i huset och presenterar sig som Charlie och Liam - deltagarna från Cape Town. Kisande stod jag och försökte uskilja deras ansikten, utan mina kontaktlinser och med håret som ett fågelbo. Vilket bedrövligt fint första intryck. Vi hade ingen aning om att dessa skulle bo med oss. Alla kände vi oss väldigt upphängda och nersläppta. Killarna visste lika mycket som vi och snart nog blev vi bra vänner med förvirrning som gemensamt drag. 
 
Samma dag åkte vill till skolan och blev introducerade till alla de andra deltagarna. Vi drog iväg på en liten "instagram tour" med Gareth Pon - en känd instagrammare i Jobrug som är väldigt artsy fartsy. 
 
Owen och Tony på filmskolan AFDAs marker. 
 
 
En del av de andra deltagarna. 
 
På instagram tour i Maboneng.
 
 
Ying fungerar som instagrammodell, medan Gareth står och pladdrar om former och färger. 
 
En konsthall i Maboneng.
 
En förvirrad Tony tycker att det är helt okej. 
 
 
Charlie i ljuset. 
 
 Gareth (sitter på huk) och försöker ordna upp oss när han ska ta en bild till sitt instagram. 
 
På rad. 
 
Det var den bilden. @garethpon på instagram.
 
 
 
 
Lunch vid AFDA. Michaela och Charlie. 
 
 

Liam, Luke och Ying de utstötta vid det andra bordet. :)
 
 
Nu ska jag kila iväg till IKEA och inhandla en bättre skrivbordsstol. Tjolahopp Tjolahej!
Uppdateringen fortsätter senare. 
 

Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo