När GAAAAHHHHH beskriver mitt humör.

Å kära VISA. Om du ändå vore så mycket lättare att beställa, än vad du är. 
Har suttit halva dagen och försökt fixa mig ett VISA-kort, eftersom Visa-eletron är så gott som odugligt utomlands, speciellt när vi pratar om Syd-Afrika. Jag visste inte förrän igår (?) att jag får skaffa mig ett Visa, då jag trodde att man var tvungen att ha en regelbunden inkomst. Tydligen ska det räcka med att du studerar och att du lyckats ta dig över 90 studiepoäng. Jahaa! Vad trevligt, tänkte jag och satte mig vid 12 tiden för att ringa banken och checka så att jag inte har lögnare till vänner. 
Jodå, jag skulle nog få skaffa mig Visa-kort. Najs, tänkte jag igen och började fylla i uppgifterna för att beställa Visa-kort. 
Allt gick riktigt bra tills jag kom till årsinkomster. Dags att rota efter papper. Papper upphittade. Papper stämmer inte överrensmed verklighet? Irritation av högsta grad. Försöker ringa mamma (första hjälpen). Första hjälpen svarar inte, så man ringer andra hjälpen (pappa). Pappa hinner inte diskutera och men tycker att jag ska förlita mig på pappret. 
Jag tar mig kragen och tar ut min ilska på att ringa till Kyrkpressen och avbeställa tidningen som de senaste månaderna skräpat ner postlådan. Sedan slår jag numret till  VERO för att checka vad problemet i sifferdjungeln är. Inget problem där inte. Bostadsstödet räknas inte som studiepenning. Tack för den informationen. 
Så nu sitter jag och känner mig dummare än dummast. 
Nu har jag suttit inloggad på banksidan för länge, dvs att jag är utloggad. Dags att fylla i uppgifterna igen. 
Jaha, vad är detta nu då? Låneskötselutgifter??
Mammaaaaaaaa...!!

Passande bild från google. 

Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo